HempFiume d.o.o. nastala je 2020. godine u Rijeci kao projekt kojem je svrha pomoći kako onim najpotrebitijima, tako i svima koji su dio današnjeg užurbanog svijeta.

Osnivači  su zaljubljenici u biljku i njene beskrajne mogućnosti već dug niz godina te su iznjedrila brend iHemp. Nakon liberalizacije industrijske konoplje u Hrvatskoj, odlučili smo pokrenuti vlastitu proizvodnju koja će se bazirati na proizvodima od konoplje.

Na našim poljima se uzgaja vrhunska industrijska konoplja, a u preradi su poštivani najstroži farmaceutski standardi. Sirovina koju proizvodimo i distribuiramo su uzgojeni u Hrvatskoj, a svakodnevnim učenjem i usavršavanjem održavamo visok stupanj odgovornosti, kako prema uzgojnom i proizvodnom procesu, tako i prema našim kupcima, klijentima i partnerima.

HempFiume će slijediti infiltraciju brenda iHemp na nacionalno i međunarodno tržište kroz ponudu vrhunskih proizvoda kojima možete vjerovati i uvijek se vratiti.

Želimo zadovoljiti očekivanja kupaca u svakom pogledu, kako bi se osjećali kao da su dio obitelji. Nadalje, dio misije je stvaranje vrijednih i dugoročnih poslovnih odnosa s pouzdanim tvrtkama kojima ćemo ponuditi najkvalitetniji asortiman proizvoda od konoplje.

NAŠA VIZIJA
Unaprjeđenje kvalitete života kroz distribuciju prirodnih proizvoda čija svakodnevna primjena doprinosi ravnoteži tijela i duha.
NAŠA MISIJA
Misija iHemp-a je sa svojim partnerima stvarati koncept cjelovitog i boljeg društva u kojem se osjećamo dobro i živimo zdravo!
Dostupni 0-24
info@hemp.hr