Dobro došli u iHemp Loyalty Program!

Kod nas, vjernost se cijeni. Zato smo kreirali poseban Loyalty program kako bismo nagradili naše najvrijednije korisnike. Sada, svaka kupnja postaje prilika za prikupljanje bodova koje možete iskoristiti za još veće uštede i ekskluzivne pogodnosti.

Kako možete prikupiti bodove?

  1. Kupovina: Za svaki euro koji potrošite, osvojit ćete 1 bod. Bez obzira na to jeste li odabrali našu široku paletu proizvoda ili se odlučili za nešto novo, svaka kupovina donosi dodatne bodove.
  2. Registracija/Prijava: Kreirajte svoj profil i odmah osvojite 50 bodova. Brza i jednostavna registracija omogućuje vam pristup ekskluzivnim ponudama i olakšava prikupljanje bodova.
  3. Rođendanska nagrada: Podijelite svoj rođendan s nama i osvojite dodatnih 30 bodova. Želimo biti dio vaših posebnih trenutaka i proslaviti ih s vama na najbolji mogući način.
  4. Rođendanski poklon: Kada dođe vaš dan, pripremite se za posebno iznenađenje. Dobit ćete dodatnih 100 bodova kao naš poklon za vaš poseban dan.

Kako iskoristiti svoje bodove? Brzo i jednostavno!

Imate više načina za iskoristiti svoje bodove:

  • Na Loyalty Stranici: Pogledajte svoj saldo bodova i stvorite kupon koji će se automatski pojaviti u vašoj košarici.
  • U Postavkama Profila: Pregledajte svoje bodove u Bodovi & Kuponi i stvorite kupon koji će se automatski primijeniti u vašoj košarici. Ovdje također možete povratiti bodove ako ste si slučajno krivi broj bodova pretvorili u popust.
  • Putem Aplikacije: Koristite aplikaciju klikom na ikonu u lijevom donjem kutu web stranice. Idite na “Iskoristi bodove”, zatim “My Kuponi”, odaberite željeni broj bodova i pritisnite “Redeem”. Kupon će se automatski staviti u košaricu i prilikom prve kupnje ćete ostvariti popust na iskorištene bodove.
  • U Košarici: Također možete iskoristiti svoje bodove direktno u košarici iznad proizvoda.

POVRAT BODOVA: Ukoliko ste slučajno iskoristili bodove odnosno napravili kupon u postavkama profila pod izbornikom Bodovi & Kuponi  možete nazad povratiti bodove pod sekcijom “MY KUPONI” te “Coupons” i ispod gumba “Iskoristi Kupon” kliknete “Revert to bodovi”.

NAPOMENA: Bodovi se ne mogu iskoristiti s drugim kuponima. Bodovi vrijede 365 dana.

Vaša vjernost je nagrađena s beskonačnim mogućnostima za uštedu i zadovoljstvo. Hvala vam što ste dio naše zajednice vjernih kupaca. Nastavite kupovati, prikupljati bodove i uživati u ekskluzivnim pogodnostima koje smo pripremili samo za vas!

Ne propustite priliku da uživate u dodatnim pogodnostima našeg Loyalty Programa. Pridružite se danas i počnite prikupljati bodove s vašim svakim kupovinom!

Ways to earn kuponi

Ostvari bodove svakom kupnjom!

1 bod for each 1,00  spent

Osvajaš 1 bod za svaki potrošeni €

Pridruži se!

+50 bodovi

Zaradi 50 bodova ulaskom u naš loyalty program.

Unesi svoj rođendan i osvoji dodatne bodove!

+30 bodovi

Unesi svoj rođendan i osvoji dodatnih 30 bodova

Dodatni bodovi na tvoj rođendan.

+100 bodovi

Zarađuješ dodatne bodove na svoj poseban dan. Za svoj rođendan osvajaš 100 bodova.

kuponi opportunities

Iskoristi bodove

Dobiješ 1€ popusta na svakih 10 iskorištenih bodova